Zonnepaneel Enterprise Enphase

A-merk zonnepanelen,
collectief goedkoper

Ontdek hoeveel u op uw energierekening kunt besparen

Met Zonnestroom Collectief denkt u niet alleen aan uw portemonnee, maar ook aan het milieu. Doordat wij onze klanten als collectief behandelen kunnen wij extra voordelig voor u de beste deal maken! Zo bespaart u al snel € 813,- per jaar.

 Plan zelf een vrijblijvende afspraak in met onze adviseurs! We nemen hierna contact met u op om eventuele vragen en de afspraak verder af te stemmen.

Welk type zonnepaneel past het beste bij uw woning?

We helpen u de juiste match vinden

Wij leveren maatwerk. De juiste zonnepanelen voor ieder dak. Een onderdeel van ons advies is het bekijken welk type zonnepanelen het beste geschikt is voor uw situatie. Zonnepanelen produceren energie in gelijkstroom. Om deze geproduceerde energie om te zetten in  bruikbare wisselstroom (230V) zijn omvormers nodig. De omvormer is het hart van uw systeem en bepaalt uw rendement. Er zijn verschillende type omvormers op de markt. Traditionele string omvormers en micro omvormers.

Zonnepaneel Budget Growatt

Budget

N

Scherpste prijs

N
A-merk kwaliteit
N
15 jaar productgarantie

Deze traditionele zonnepanelen worden geleverd door het A-merk Growatt.

Zonnepaneel Comfort SolarEdge

Comfort

N
Met overkoepelende power optimizer
N
A-merk kwaliteit
N
15 jaar productgarantie

Deze traditionele zonnepanelen worden geleverd door het A-merk Solar Edge, verder tekstje over power optimizer. Deze traditionele zonnepanelen worden geleverd door het A-merk Solar Edge.

Zonnepaneel Enterprise Enphase

Enterprise

N

Per paneel een power optimizer

N

Award winning zonnepaneel

N

25 jaar productgarantie

Enphase micro-omvormers zetten de stroom van elk individueel zonnepaneel direct om in wisselstroom voor uw dagelijkse gebruik.

Dit is het grote verschil met de meer traditionele string-omvormersystemen. Enphase micro-omvormers halen daarmee de beste prestaties uit elk afzonderlijk zonnepaneel. Een ander voordeel is dat u geen extra grote en lawaaierige producten in uw huis hoeft te plaatsen. Bovendien wordt de hoge voltage gelijkstroom die uw panelen produceren direct omgezet in laag voltage wisselstroom. Met het Enphase-systeem kunt u niet alleen uw  energieproductie, maar ook het stroomverbruik van uw huishouden bewaken.

Via de mobiele app van onze Enphase enterprise zonnepanelen kunt u de status van uw systeem in één oogopslag bekijken!

Interesse in de scherpste prijs
voor zonnepanelen?

Zonnepaneel 1

Boek een gratis advies gesprek

Bespaar nu tot € 813,- per jaar

Na het versturen van uw gegevens neemt onze adviseur binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Veilige SSL verbinding

Zonnepanelen heeft u gemiddeld binnen 6 jaar weer terugverdient.
En wat nog meer?

U ontvangt bij ons altijd een A-merk zonnepaneel
En verder >

De waarde van uw woning zal door uw nieuwe zonnepanelen stijgen
Vertel me meer >

De zonnepanelen zijn in één dag geïnstalleerd
Nog andere voordelen? >

Gemiddeld 14% rendement op uw investering
Hoe snel heb ik mijn investering terugverdiend?

Gemiddeld hebben zonnepanelen een terugverdientijd
van 6 jaar!

Dit is Frans, onze installateur

Hoe werkt het?

Van advies naar zonnestroom in uw woning

Ieder huis is anders en elk dak is anders. Hoeveel zonnepanelen wilt en kunt u op uw dak laten installeren en welke zonnepanelen moeten dit dan worden? We bespreken het graag met u tijdens een adviesbezoek, gewoon bij u thuis. In deze 3 stappen werken we van advies naar besparen toe:

advies over zonnepanelen

Stap 1 - Advies

U kunt eenvoudig een adviesbezoek inplannen met één van onze adviseurs, zodat we kunnen kijken welk type zonnepaneel het beste bij uw situatie past. U krijgt dan ook de kans om vragen te stellen en specifieke wensen te delen. Dan kunnen we u een inschatting geven van hoeveel u zult gaan besparen op uw energierekening en uitleggen wat de verschillen zijn tussen onze zonnepanelen.
Zonnepanelen installatie

Stap 2 - Installatie

U ontvangt een offerte en we bespreken een datum voor de installatie. Dan komt onze installateur langs en plaatst (in de meeste gevallen) binnen één dag de zonnepanelen op uw dak.

Wist u dat.. De meeste zonnepanelen simpelweg op zolder kunnen worden geïnstalleerd zonder een nieuwe leiding naar de meterkast? Dit doen wij met een zogenaamde PV-verdeler.

besparen op zonnepanelen

Stap 3 - Besparen

Na installatie gaat u per direct besparen op uw energierekening! Dit kan oplopen tot wel € 813,- per jaar.

Recensies

Onze klanten vertellen over hun nieuwe zonnepanelen

  5 star review  Goede contact met Diego gehad! De mannen die het geplaatst hebben zijn goede gasten en werken netjes, Helemaal happy er mee! Dank jullie wel. Groet patrick

  thumb Patrick Daalhuijzen
  October 6, 2021

  5 star review  ik ben ontzettend enthousiast en tevreden over dit bedrijf! Na eerst het beste naar voren te komen in de verschillende offertes die we hebben aangevraagd heb ik vervolgens een afspraak... Lees verder

  thumb danny geraerts
  January 7, 2022

  5 star review  Geweldig bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf offerte tot en met installatie een uitstekende ervaring. Reactie op offerte aanvraag ging snel en offerte was zeer uitvoerig en professioneel inclusief... Lees verder

  thumb Pim Haasdijk
  January 14, 2022

  5 star review  Alles was goedgeregeld, montage goed na overleg met monteur de omvormer op een andere plaats, geen probleem. Zeer tevreden.

  thumb jan wittebrood
  June 4, 2021

Over Zonnestroom Collectief

Zonnestroom Collectief, gestart als vrienden voor vrienden

Kennis, oprechtheid, service gericht en kwaliteit, dit zijn de kernwaarden van Zonnestroom Collectief. Zonnestroom Collectief is ontstaan uit een samenwerking tussen drie succesvolle ondernemers die vinden dat verduurzaming en duurzaamheid voor iedereen binnen handbereik moet zijn. Hierin staat duidelijke communicatie voorop. Afspraak is afspraak. Wij denken met u mee geven u advies op maat. Iedere woning of bedrijfspand vraagt om zijn eigen specifieke benadering. Wat heeft u echt nodig aan capaciteit? Wat zijn u toekomstplannen op het gebied van duurzaamheid? Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om bij uw aanschaf op de juiste wijze begeleid te worden.

Zonnestroom Collectief kijkt dan ook verder dan de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen, wij denken met u mee op het gebied van uw investering, het rendement en uw toekomstplannen.

installatie zonnepanelen

Download gratis onze brochure

Informatie over onze zonnepanelen

 

Zonnepanelen zijn een investering, wij leggen u graag uit hoe ze werken en wat de verschillen tussen de zonnepanelen zijn. Daarnaast adviseren we u graag
hoe u flink kunt besparen door de juiste keuze te maken.

Heeft u nog vragen?

We beantwoorden hier de meest gestelde vragen

Heeft u toch nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Meer dan 90% is geschikt. Na uw aanvraag controleren wij dit voor u. We houden hier bijvoorbeeld rekening met hoe oud het dak is, welke ligging je dak(vlak) heeft, de locatie in Nederland in verband met wind regio’s en de hellingshoek. Daarna nemen we samen telefonisch uw wensen door om zo het beste zonnedak voor u in te tekenen.
Welke garanties en services krijg ik?
Wij geven 10 jaar installatiegarantie. Hier valt de werking van het gehele systeem onder. Dat beloven we. Gaat er iets stuk binnen de installatiegarantie termijn? Dan vervangen we gratis uw zonnepanelen, omvormer(s), optimizer(s) en delen van het kabeltraject. De productgarantie kan verschillen per merk en type product, zo is die van de zonnepanelen veelal langer dan 10 jaar.
Hoe wordt de stroom verrekend met mijn energierekening?
U ontvangt van ons na akkoord op uw offerte uitleg over hoe u uw systeem kunt aanmelden bij uw netbeheerder (of energieleveren.nl). Dit is een eenvoudig proces. Uw zonnedak is dan bekend bij de regionale netbeheerder, wat wettelijk verplicht is. Hierna wordt deze automatisch aangemeld bij uw energieleverancier en start de verrekening en besparing!
Bestaat er een subsidie voor zonnepanelen?

Bij de aanschaf van uw zonnedak kunt u uw BTW terugvragen (21%). Daarnaast maakt u automatisch gebruik van de salderingsregeling voor stroom die u teruglevert op het net. Deze teruggeleverde stroom mag u op jaarbasis aftrekken van de stroom die u uit het net heeft gebruikt. Zo bespaart u zowel energiebelasting als BTW op elke kilowattuur die uw zonnedak produceert.

Contact

Samen naar een groenere toekomst!

Na het versturen van uw gegevens neemt onze adviseur binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Veilige SSL verbinding